Ta med familjen på spa

Att besöka ett spa är mycket avslappnande och härligt för hela familjen. Många tror att en spaanläggning är en plats där endast vuxna får vistas, men det är fel. Det stämmer att många anläggningar har åldersgräns eller totalt barnförbud, men det finns undantag.

Välj ett spa som accepterar barn

Börja med att hitta ett spa som accepterar barn. Det är även viktigt att kontrollera åldersgränsen för barnen. Vissa spaanläggningar säger att de accepterar barn, men i själva verket är det bara barn över 15 år. Copperhill i Åre är ett utmärkt exempel på spa för barn i alla åldrar. På deras hemsida kan du tydligt ta del av öppettiderna för barn. I deras lyxiga spa får barn bada i målsmans sällskap klockan 7-10 samt 13-17. De övriga tiderna är åldersgränsen 14 år. Copperhill är öppet för hotellgäster såväl som externa gäster. Det är dock viktigt att boka i förväg eftersom spaområdet har en maxgräns på 60 personer samtidigt. Det garanterar allas trevnad och avslappning. På spaanläggningen finns pooler, bastu och ett stort utbud av behandlingar för både stora och små.

Boka behandlingar till hela familjen

Det är inte bara vuxna som njuter av en avkopplande behandling efter en lång dag i backen. Att åka skidor med barn är både roligt och påfrestande. Boka gärna en spabehandling till alla familjemedlemmar. Barn kan exempelvis få en skön och avkopplande massage eller barnanpassad mini-ansiktsritual. Hos Copperhill i Åre erbjuds särskilt varsamma och behagliga behandlingar för barn. Produkterna som används är milda och naturliga och särskilt anpassade för barn i alla åldrar.

Som förälder kan du minska stressen med massage eller någon av de andra lyxiga behandlingarna. Vid bokning av spabehandling ingår dessutom inträde till spa. Det kommer definitivt att bli en rofylld och minnesvärd familjeaktivitet.

Trevlig resa med familjen!