Bowla tillsammans med barnen

I den stressiga vardagen är det svårt att få till familjetid där man bara umgås och har kul tillsammans. Ibland kan det till och med kännas som den enda tid man är helt samlade är i samband med middagen. Middagen äts upp snabbt och därefter återgår alla till sina egna sysslor. Att spendera tid tillsammans är viktigt för att bli en lycklig och glad familj och det finns många olika sätt att göra det på.

Bowling – roligt och passar alla

Bowling är en väldigt rolig sport som alla kan utöva och något som ni kan göra tillsammans som familj. Runt om i Sverige finns det mängder med olika bowlinghallar som man kan vända sig till och där man inte behöver förboka någon specifik bana. Det enda som krävs är att man kliver innanför dörren och ber om att få spela på en bana som är ledig. Både bowlingklot och bowlingskor finns nästan alltid att låna kostnadsfritt på plats. Det man däremot kommer behöva betala för är själva banan i sig.

Bowling är inte bara roligt, utan kan också vara en form av en tävling. Som familj kan ni själva bestämma om ni ska tävla mot varandra en och en eller om ni ska tävla som lag. Det går naturligtvis även bra att skippa tävlingsandan helt och istället bara ha kul ihop och försöka få ner så många käglor som möjligt. Det roliga med att ha det som en liten tävling är att man även kan se till att det vinnande laget får något roligt pris, t.ex. att få välja var ni ska äta middag ikväll eller vilken film ni ska se på nästa fredagsmys.