Bästa familjehotellen

Att flyga tillsammans med barn är lekande lätt om man har förberett sig på det värsta, men att hitta ett bra familjehotell kan vara betydligt svårare. Idag finns det dock ett stort och bra urval av familjevänliga hotell och lättast hittar man dessa genom att vända sig till ett välkänd resebolag, t.ex. Ving eller TUI. Dessa resebolag jobbar ständigt för att kunna utöka utbudet av bra hotell som passar för barnfamiljer så väl som för äldre, singlar eller för par som vill kunna ha ett lugnare hotell utan för mycket plaskande vid poolen.

Vad som är ett bra familjehotell för just dig och din familj är naturligtvis svårt för oss att veta, men det finns några saker som många föräldrar uppskattar och har som gemensamma mål. Man vill att hotellet man bor på ska ha fräscha rum, städning så ofta som möjligt och det ska även finnas en pool på plats där barnen kan leka av sig och där du kan svalka dig. Många föredrar även bemanning på hotellet dygnet runt, medan andra hellre sköter sig själva i så kallade semesterlägenheter. I denna text kommer vi dock att fokusera på bemannade hotell som är perfekta för barn och vuxna. Här kommer du bland annat hitta pooler, all inclusive och till och med sköna barnklubbar.

1. Mythos Beach Hotel på Rhodos

2. Stellina Village Resort på Kreta

3. Romana Beach Resort i Kroatien

4. Sunwing Kallithea Beach på Rhodos

5. Sunwing Alcudia Beach på solsäkra Mallorca

6. Sunwing Sandy Bay Beach på Cypern

7. Alea Hotel & Suites i Thassos

8. TUI Family Life Alcudia Pins på Mallorca

9. Blue Star Atlantica Mare Village på Cypern

10. Avra Beach Resort på Rhodos

Listan över bästa familjehotellen runt om i världen har tagits fram av Aftonbladet för att göra din och dina barns semester till den absolut bästa. Naturligtvis finns det många andra hotell runt om i världen som passar utmärkt för den som reser med barn, men ovanstående hotell har det där lilla extra som kan vara svårt att hitta någon annanstans. Kom ihåg att dessa hotell är mycket populära och därför kan det vara bra att se till att vara ute i så god tid som möjligt. Just ditt favoritrum kan bli uppbokat när som helst!